Hva gjør vi?

Våre tjenester

Arbeidsvarsling anlegg

Vi leverer komplette arbeidsvarslingsløsninger for anleggsbransjen over hele landet. Vår Erfaring, kompetanse og en tilpasset moderne maskinpark gjør oss i stand til å ta på oss de største og mest komplekse oppdragene. Total Trafikkhjelp AS har og gjennomfører flere store prosjekter, se vår referanseliste.

Tunnel og fjell rehabilitering

Med å engasjere oss i dine tunnel og fjellsikringsprosjekter vil vi sammen finne de mest kostnad effektive løsningene for ditt prosjekt. Total Trafikkhjelp AS har god erfaring fra tunnel og fjellsikrings jobber, og med spisskompetanse for å gjennomføre arbeidsvarslingen på en sikker og effektiv måte, er vi den perfekte samarbeidspartner for store som små prosjekter.

Personell

Våre dyktige vei- og anleggsmedarbeidere har kompetanse innen trafikkavvikling, grunnarbeid, tyngre kjøretøy/maskiner, logistikk og HMS. Vi tilpasser oss anleggets behov, og kan skreddersy personell for den mest effektive løsningen for våre entreprenører.

Områdesikring/tung sikring

Vi leverer komplette sikringsløsninger for store og små anlegg. Med våre samarbeidspartnere kan vi levere vekterløsninger ved behov.

Maskiner/utstyr

Gjennom vårt søsterselskap Total Utleieservice AS kan vi tilby utleie av maskiner og utstyr tilpasset ditt prosjekt. Sjekk ut www.total-utleieservice.no eller send oss en epost på post@total-utleieservice.no

Avd Total Verksted

Total Verksted opererer frittstående og merke uavhengig på verkstedmarkedet. Vi legger stor vekt på vår tilgjengelighet, på telefon 97 17 17 18 eller mail kundeserivce@totalverksted.no
Vårt servicemarked er personbiler, varebiler, bobiler, båtmotorer og maskiner der våre erfarne mekanikere utfører service, feilsøking og vedlikehold i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Dette betyr at vilkårene for bilens garanti opprettholdes!

Total Utleieservice AS

Total Utleieservice AS er ett søsterselskap av Total Trafikkhjelp AS som tilbyr utleie av maskiner og utstyr internt og til eksterne kunder. Vi leverer maskiner som er tilpasset ditt prosjekt, uavhengig størrelse! Ta kontakt dersom du har har behov for maskiner og utstyr.
Kontakt oss på: post@total-utleieservice.no

Daneljordet 15, 8656 Mosjøen
(+47) 75 17 17 18
post@totaltrafikkhjelp.no

TOTAL

TRAFIKKHJELP AS

© 2024 – Total Trafikkhjelp AS